Partnerska-bračna psihoterapija

Partnerska psihoterapija podrazumeva pružanje pomoći svim parovima koji traže partnersko savetovanje i koji žele da u svom odnosu nešto promene bez obzira na bračni status ili seksualnu orijentaciju.

 

 

S velikim uspehom pomaže parovima u sagledavanju problema iz jedne drugačije perspektive. Delotvorna je u osnaživanju partnerske relacije, sticanju boljeg razumevanja partnera kao i shvatanju sopstvene uloge u datom odnosu uz osvešćivanje načina na koje doživljavamo svog partnera/partnerku. Ne samo da osnažuje partnere individualno i redefiniše postojeće disfunkcionalne odnose, već daje i novu perspektivu u daljem životu koji suštinski dobija na kvalitetu. U okviru partnerske psihoterapije postoji i predbračno savetovanje koje može pomoći parovima da dublje razumeju jedno drugo i sagledaju međusobne razlike pre ulaska u brak.

 

Indikativna je kada postoje sledeće teškoće:

 

 

Donošenje odluke o odlasku na partnersku psihoterapiju može biti teško. Ako ste u problematičnoj vezi, međutim, traženje pomoći je efikasnije od ignorisanja vaših problema ili nadanja da će oni sami od sebe nestati ili se popraviti. Ponekad je najteže učiniti prvi korak priznanjem da vezi treba pomoć ali samo na taj način možemo izgraditi stabilniji odnos ili ga napustiti ukoliko je veza disfunkcionalna, nezdrava i bez kapaciteta za promenu. Da bi partneri izgradili kvalitetan i zadovoljavajući odnos treba da ga dožive kao nešto što se visoko kotira na listi njihovih prioriteta. Veće zadovoljstvo životom, lično postignuće i ekspanzija svesti samo su neki od benefita partnerske/bračne psihoterapije.

 

newsletter

Prijavite se za naš newsletter i prvi saznajte novosti

Kontaktirajte nas

Adresa: Bulevar Nemanjića 85a, Tržni centar zona 2, lokal br. 69, 18000 Niš, Srbija Telefon: +381 60 734 9000 +381 18 305 346 Email: animaplusnis@gmail.com Radno vreme: Pon-Pet 09:00 - 21:00 Subota 09:00 - 13:00 i po zakazanim terminima Nedelja: Ne radimo