Novo u poliklinici Anima plus: ŠKOLA RODITELJSTVA

Škola roditeljstva je namenjena svim roditeljima beba, male dece, tinejdžera i adolescenata a kojima su potrebni alati i veštine za izgradnju sigurnijih i srećnijih odnosa i odgajanje emocionalno zdrave dece kao i budućim roditeljima koji planiraju da se u skorije vreme ostvare u ovoj ulozi.

 

 

Roditeljstvo je divno, ispunjavajuće i nagrađujuće iskustvo ali istovremeno i puno izazova i teškoća. Malo toga je tako zahtevno  kao podizanje dece. Deca dolaze na svet bespomoćna i u potpunosti zavise od svojih roditelja. Proces fizičkog i emocionalnog rasta i razvoja je put koji traje mnogo godina. 

 

Ona postavljaju mnoge fizičke i emocionalne zahteve svojim roditeljima koji trebaju obilje strpljenja, razumevanja, istrajnosti, posvećenosti, menjanja prioriteta, psihološke i emocionalne stabilnosti i zrelosti roditelja.. 

 

Zbog toga je ovladavanje veštinama efikasnog roditeljstva jedan od najvrednijih poduhvata kojim možemo da nagradimo sebe a samim tim i našu decu. Razvijanje i usvajanje efikasnih roditeljskih veština omogućava pravilan emocionalan razvoj deteta, prepoznavanje i negovanje njegove jedinstvene ličnosti, prevladavanje generacijskog jaza, stvaranje funkcionalnih i zdravih porodičnih odnosa. Kroz uspešno i pozitivno roditeljstvo rastu i roditelji i deca

 

Kroz  našu školu roditeljstva možete saznati:

 

Teme koje će se obrađivati u okviru naše škole roditeljstva:

 

 

 

Za više informacija, kontaktirajte nas putem telefona: 060 73 49 000

newsletter

Prijavite se za naš newsletter i prvi saznajte novosti

Kontaktirajte nas

Adresa: Bulevar Nemanjića 85a, Tržni centar zona 2, lokal br. 69, 18000 Niš, Srbija Telefon: +381 60 734 9000 +381 18 305 346 Email: animaplusnis@gmail.com Radno vreme: Pon-Pet 09:00 - 21:00 Subota 09:00 - 13:00 i po zakazanim terminima Nedelja: Ne radimo